Verkoop Huis in Mula, Huerta

Verkoop
Huis

Mula

440.000€

(Belastingen en kosten niet inbegrepen )

Huerta

330

Kamers

4

Badkamers

3

Foto's
Videos
kaart
imagen no disponible
imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible
imagen no disponible
Video nº1
Video nº2
1/40

Videos

Video nº1
Video nº2

kaart

Imprimir Ficha Twitter Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referentie : 21-200129-MU

Bezoeken van deze woning : 198

Neem contact op met de adverteerder

Spanish Home

Telefoon: 694498770

Ik heb de gebruiksvoorwaarden te geaccepteren en Privacybeleid

Features

4
3
2003
met Huishoudelijke apparaten
Ja
4 kasten
Ja
1
Zuidwesten
Individeel
Warm en Koud
Individueel
Hout / kolen

Huis Alleenstaand

Goede staat

m² gebouwd: 330 m²

Bruikbare opp. : 330 m²

Percelen: 2900 m²

Prijs/m²: 1333.33 €

Terrassen: 4

m² van Terras: 39 m²

Verdiepingen : 1

Berging: Ja

Inclusief water : Ja

Achtererf: Ja

Balkon: Ja

Pier: Ja


In afwachting van
Beschrijving: Huis alleenstaand met 330 m² gebouwd, 330 bruikbare opp. , 2900 perceel opp.: , 4 slaapkamers , 3 badkamers , 1 garage(s), goede staat, 4 kasten, 4 terrassen, 39 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, berging, achtererf, gemeubileerd, zuidwesten, 2003, zwembad, 1 verdiepingen , verwarming individueel, brandstof hout / kolen, airconditioning warm en koud , warm water individeel, waterverwarming butaan, inclusief water , vloer rústico, balkon, pier.
Dit unieke pand is gelegen vlak bij Mula en zeker het bezoeken waard als jij op zoek bent naar een pand met karakter op een rustige ligging maar toch dicht bij het centrum van Mula.
Ook al heeft het een zeer rustiek uitzicht is dit gebouw slechts 17 jaar oud.

Zowel het interieur, als de buitenzijde hebben een rustiek karakter wat dit pand uniek maakt.

De volledige afwerking van vloer tot plafond zijn opgebouwd met antieke materialen die op een moderne wijze zijn geïntegreerd in de woning. De met zorg uitgezochte bijhorende meubels zijn in de verkoop inbegrepen. (de decoratie is bespreekbaar voor overname)

Het pand is gelegen op een ruim perceel van 2900 m2, volledig omheind en toegankelijk via een schuifpoort.

Zeer discreet opgesteld is een ruime carport voor 3 wagens, volledig uit het gezichtsveld van de mooie ingerichte terrassen.

De woning:

Voor de woning is een overdekt terras wat smaakvol is ingericht. De unieke elementen die overal in de woning terug te vinden zijn maken ook van het terras een rustgevende plek om te vertoeven. Van dit terras heb je zicht over de mooie tuin waar oog is voor verschillende details. In het midden prijkt een rots met waterval.

Verder zijn er op verschillende zithoeken, terrassen, rustpunten allen afgescheiden door beplanting en elk met een eigen karakter.

De woning heeft van het overdekte terras toegang zowel tot de keuken als tot de leefruimte.

De ruime eetkeuken (24m2) is ingericht met gasvuur, dubbele arduinen spoelbak, oven en dampkap en antiek meubilair.(de overname van decoratie kan besproken worden).

De ruime woonkamer met gezellig salon is aanpalend aan de keuken (85,56 m2). De prachtige open haard zorgt in het salon voor een uniek en zeer warm/gezellige sfeer.
De ruime zithoek is smaakvol ingericht met oog voor elk detail.

Aanpalend aan het salon is een aparte computer kamer.

De ruime nachthal staat in verbinding met zowel de keuken en woonkamer maar ook de 4 slaapkamers en badkamers zijn via deze bereikbaar.

Badkamer 1 heeft een inloopdouche, dubbele lavabo, toilet en bidet.
De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van (elk) ongeveer 13 m2 en zij allen voorzien van ingebouwde kasten.

Via een klein portaal krijg je toegang tot de master bedroom met badkamer.
De slaapkamer heeft ingebouwde kasten en de badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, lavabo, toilet en bidet.

Op het woongedeelte is een zonneterras wat toegankelijk is via een draaitrap aan de buitenzijde van de woning. Van hier is een uitzicht over de omgeving nog indrukwekkender.

Het zomerhuis is strategisch gebouwd zodat het zicht heeft op de prachtige tuin en aansluiting geeft naar het zwembad.

Voor het zomerhuis is een ruim overdekt terras met een oppervlakte van ongeveer 43m2.
Een authentieke keuken met broodoven, rookoven, spoelbak en barbecue zullen een plezier zijn tijdens de warme zomeravonden.
Verder zijn enkele polyvalente ruimtes ondergebracht in het zomerhuis. Een ruimte van 60 m2 die gebruikt kan worden als atelier of werkruimte. Naastliggend een woonruimte van 30m2 en een opslagruimte van 14 m2.
Naast het zomerhuis is een gasten toilet met zowel een mannen als vrouwen toilet.

Het zwembadgedeelte is omgeven door een haag waardoor de nodige privacy verzekerd is. Rond het zwembad is een tegelvloer met daarrond een ligweide met gras voorzien van verschillende antieke elementen.

Deze parel is rustig gelegen maar toch niet in een verlaten gebied. De stad Mula met winkels, bars, restaurants is op 5 minuten rijden.
De autosnelweg naar Murcia bereik je na 10 minuten en de stad Murcia op 15 minuten.
Voor de natuurliefhebbers is de prachtige sierra Espuña op slechts 15 minuten en de kustliefhebbers zijn op hun bestemming na 50 minuten rijden.
Verder heeft Mula een historisch centrum waar het gezellig vertoeven is en aan de buitenrond zijn alle grote winkelketens vertegenwoordigd.

Bekijk zeker de fotos en de video van dit pand op onze website www.spanish-home.eu
Heb je nog vragen bellen of mailen en wij staan je graag te woord zowel in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits. +·34 694498770Imprimir Ficha Twitter Agregar Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referentie : 21-200129-MU

Bezoeken van deze woning : 198

Neem contact op met de adverteerder

Spanish Home

Telefoon:694498770

Ik heb de gebruiksvoorwaarden te geaccepteren en Privacybeleid

Hypotheek Simulator

Kosten

Huizenprijs

440.000 €

Belastingen en kosten:

Prijs + kosten:

0

besparingen voorzien

Looptijd in jaren

Intrest
-
+

Uw maandelijkse vergoeding:

Deze resultaten zijn indicatief, berekend met de door u ingevulde cijfers.