Verkoop Villa in Vélez-Rubio, Campo

Verkoop
Villa

Vélez-Rubio

439.950€

(Belastingen en kosten niet inbegrepen )

Campo

400

Kamers

6

Badkamers

4

Foto's
Videos
kaart
imagen no disponible
imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible
imagen no disponible
1/40

Videos

kaart

Imprimir Ficha Twitter Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referentie : 22-200128-VR

Bezoeken van deze woning : 225

Neem contact op met de adverteerder

Spanish Home

Telefoon: 694498770

Ik heb de gebruiksvoorwaarden te geaccepteren en Privacybeleid

Features

6
4
2012
met Huishoudelijke apparaten
Ja
1000 m²
2
Individeel
Warm en Koud
Individueel
Gasolie
Keramiek

Villa Alleenstaand

Goede staat

m² gebouwd: 400 m²

Bruikbare opp. : 336 m²

Percelen: 30650 m²

Prijs/m²: 1099.88 €

Terrassen: 3

m² van Terras: 270 m²

Verdiepingen : 2

Berging: Ja

Inclusief water : Ja

Achtererf: Ja

Balkon: Ja


In afwachting van
Beschrijving: Villa alleenstaand met 400 m² gebouwd, 336 bruikbare opp. , 30650 perceel opp.: , 1000 tuin oppervlakte , 6 slaapkamers , 4 badkamers , 2 garage(s), goede staat, 3 terrassen, 270 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, berging, achtererf, 2012, zwembad, 2 verdiepingen , verwarming individueel, brandstof gasolie, airconditioning warm en koud , warm water individeel, waterverwarming butaan, inclusief water , vloer keramiek, balkon.
Een parel in de bergen en toch dicht bij het mooie dorp Veléz-Rubio.

Dit pand kan bestempeld worden als een oase van rust en toch vlak bij winkels, bars, restaurant.

Het complex is best te omschrijven in 3 delen: De villa, een bijhuis, volledig onafhankelijk van het woonhuis en een achterhuis met separate toegang wat dienst kan doen als extra logeerhuis, praktijkruimte, atelier of andere doelen.

Het mooie complex is toegankelijk vanaf de hoofdweg. De aangename inrijpoort geeft je al vanaf bij aankomst een beeld van de hoge afwerkingsgraad en staat van onderhoud van het geheel. Via een ruime oprijlaan heb je aan de rechter zijde toegang tot het bijhuis wat door de ligging en separate toegang zich uitstekend leent om verhuurd te worden.

Verder rijdend tussen de mooie aangeplante bomen en beplanting kom je bij de villa. De aanpalende garage is gemakkelijk toegankelijk. Aan de andere zijde is een carport.

De villa is tot in het kleinste detail afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

Via de mooie inkom krijg je toegang tot de ruime inkomhal (22 m2) met trap naar het zonneterras.
De inkomhal heeft aan de andere zijde van het salon een doorgang naar de nachthal. Hier zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met lavabo, bidet, toilet en ligbad. Verder is de master bedroom met aanpalende badkamer (toilet, inloopdouche en lavabo) en een zeer ruime dressing.

Het salon (38,47 m2) bestaat uit 2 delen wat door een inbouwhaard smaakvol is afgescheiden in het salon gedeelte en een rustige leeshoek of bureel ruimte.

De keuken (14,15 m2) heeft een centrale ligging tussen het salon en de eetkamer. De L-vormige kasten met graniet werkblad hebben een hoge kwaliteitsnorm. De toestellen zijn ingebouwd met uitzondering van de Amerikaanse koelkast.
Een aanpalende koele berging geeft extra bergruimte aan de ruime keuken.

De eetkamer is doorlopend met de keuken, de boogvormige dubbel doorgang zorgt voor een aangename buffer tussen kook- en eetgedeelte.

Vanuit de eetkamer is een toegang tot achter inkom die doorgang geeft naar de garage en de zeer aangename patio.

De garage heeft een kantelpoorten en een oppervlakte van 28,95 m2 wat ruim voldoende is voor 1 wagen. Naast de garage is een Poche van 26,6 m2 die de nodige berging geeft.

De patio is een rustpunt tussen het woongedeelte en zwembad. De oppervlakte van 58 m2 is aangenaam ingericht met borders beplanting waardoor dit een zeer aangename rustplek vormt.

Via de patio kom je in het zwembad gedeelte. Het ruime zwembad is centraal gelegen, heeft een oppervlakte van 45,5 m2.
Rond het zwembad zijn naast aangename terrassen een jacuzzi, barbecue en overdekte bar aanwezig.

Aan de tegenovergestelde zijde is het achterhuis met overdekt terras wat geen overbodige luxe is in het warme Spanje.

Het bijhuis is toegankelijk vanuit het zwembadgedeelte of via een separate ingang aan de achterzijde volledig onafhankelijk van de villa.

Het achterhuis bestaat uit een polyvalente (afhankelijk van de overige ruimtes) wat een ideale plek is als bureel, therapie of atelier ruimte.
Aan de andere zijde van de achteringang bevinden zich een grote woonkamer (op dit moment gebruikt als fitness ruimte) slaapkamer en badkamer met douche, wc en lavabo.

Het bijhuis, volledig onafhankelijk van de villa is toegankelijk vanuit de centrale inrij maar meer aan de straatzijde gelegen.
Via een aangenaam terras krijg je toegang tot de woonkamer met openen keuken (volledig ingericht) en verder zijn 2 slaapkamers en badkamer.

Dit mooie complex is gelegen op een perceel van 30650 m2. Het grootste gedeelte van de grond is natuurgrond. Rond de woning zijn tal van bomen aangeplant. Zowel sparren maar ook tal van fruitbomen.

De verschillende borders zijn smaakvol aangelegd met sierbeplanting.

De volledige oprij van de straatzijde is afgewerkt met grint.

De woning is voorzien van water en elektriciteit.

Voor meer info mail of bel ons, wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. +34 694498770 of sandra @spanish-home,eu

Bekijk de video via onze website www.spanish-home.eu
Imprimir Ficha compartir twitter Agregar Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referentie : 22-200128-VR

Bezoeken van deze woning : 225

Neem contact op met de adverteerder

Spanish Home

Telefoon:694498770

Ik heb de gebruiksvoorwaarden te geaccepteren en Privacybeleid

Hypotheek Simulator

Kosten

Huizenprijs

439.950 €

Belastingen en kosten:

Prijs + kosten:

0

besparingen voorzien

Looptijd in jaren

Intrest
-
+

Uw maandelijkse vergoeding:

Deze resultaten zijn indicatief, berekend met de door u ingevulde cijfers.