Nieuwbouw woningen in Spanje voor elk budget!


Groot nieuws,

 

Bouwen in Spanje voor elke budget tegen de meest interessante prijs binnen een korte termijn!

 

Nu ook nieuwbouwwoningen in ons aanbod!

 

Vandaag werd een nauw samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen Spanish-Home en een sleutel op de deur bouwonderneming met naam en faam in Spanje. Ons team kreeg de naam Casa21.

nieuwbouw-energiezuinig

 

Casa 21 heeft alles onder één dak, een team van architecten en ingenieurs maar nu ook een vast aanspreekpunt in je eigen taal Sandra Vanghesdaele (Spanish-home).

Een compleet team elk met zijn eigen specialiteiten en vakkennis die zich samen inzetten en u bijstaan om de woning te ontwerpen en bouwen, de woning die u altijd al wilde hebben.

 

Op de website van www.spanish-home.eu vind je voorstellingen van de woningen die gebouwd kunnen worden maar,… al de projecten zijn aanpasbaar aan de unieke wensen. De klant staat centraal, jij staat centraal, uw ideeën en behoeften zijn belangrijk en verwerken we in een totaal project.

 

Onze technische ervaring zetten we volledig in voor een goede ontwikkeling van het gehele bouwproces.

Onze vijftien jaar ervaring en de tevredenheid van onze klanten garanderen ons dat u niet aarzelt om met ons mee te gaan op een korte reis die uw dromen werkelijkheid zal maken.

 

Wat is ons doel?

 

Nieuwbouw woningen aan te bieden op basis van hoge kwaliteitsniveaus. Het huis van uw dromen bouwen en dat in de kortst mogelijke tijd voor een prijs aangepast aan het maximum van uw behoeften en altijd binnen handbereik en binnen drie maandbouwen-in-spanjeen.

Zijn de plannen klaar, is alles naar wens dan zorgen wij ervoor dat jij binnen drie maanden kunt genieten van uw nieuwe huis.

 

Ons baanbrekende model voor het bouwen van passieve en goedkope huizen bestrijkt het hele proces van zelfpromotie van eengezinswoningen, inclusief van architectuur, via ontwikkeling tot het projectbeheer zelf.

Het nauwe contact met onze klanten, is een prioriteit, jij speelt de hoofdrol in het proces, wij zijn transparant, zowel naar prijs van het project als naar tijd waarbinnen we dit realiseren.

Een vaste contact persoon die je te woord staat in je eigen taal is hierbij van belang.

 

Wat mag je verwachten?

 

We nemen je mee in heel het project, van het eerste idee tot de volledige oplevering en nog verder.

Jij maakt deel uit van het project, van je nieuwe huis, voor ons staat een tevreden klant op de eerste plaats. Wij zorgen voor het hele proces, wij zijn het orkest, jij de dirigent!

Kwaliteit, prijs, snelheid en betrokkenheid van onze klanten (realisatie in 3 maanden) zijn 4 van onze doelen.

 

Maar er is nog meer wat we bieden!

Door ons systeem van energiezuinige of neutrale woningen te bouwen, bespaart u elke maand opnieuw op u energie uitgaven, elke maand opnieuw!

passief-huisOnze bestudeerde bioklimatologische strategieën bij het bouwen, geven de mogelijkheid om een ​​passief, ecologisch en goedkoop huis te bouwen, onze constructies voldoen om aan de hoogste passiefhuis normen voor de interessantste prijs.

Ben jij klaar om het huis van jullie dromen te bouwen? Dan zijn wij jouw partner!

Begin vandaag met de realisatie van je droom.

Bekijk onze modellen en contacteer ons voor meer informatie.

Het hele team staat klaar voor jullie.

 

 

Stuur een mail naar sandra@casa21.info