Grond of woning kopen in Spanje


Een grote stap!

 

Het besluit stond vast bij Jos in Julia, ze gingen hun droom realiseren. Hun werk opzeggen in in Spanje een nieuw leven beginnen.

Hun zoektocht verliep zoals bij iedereen, rekenen, denken, nog eens rekenen, plannen aanpassen, mogelijheden bekijken, lokaties bekijken,…

Naast de normale internet zoekacties zijn het niet mogelijk om een ​​vakantiebeurs en gezien wat wat ze zochten! Een prachtig stuk land in een nieuwe verkaveling.
Het was een groots opgezet plan, minimaal 20 woningen op ruime stukken bouwgrond (meer dan 2HA) volledig voorzien van aangelegde wegen met parachtige wegwijzers naar de verschillende woningen.

Een centraal ontmoetingscentrum met mogelijkheden voor feesten, een keuken, barbecue, alles ter beschikking van de bewoners / medeëigenaars.
Een dierenpark zou er gerealiseerd worden, speeltuin,….
De voorzieningen van water in elektriciteit werden meegenomen in het enorme project opgenomen, dit was te mooi om waar te zijn.

Ze bekeken van prachtige locatie in dat zou het worden. Na het ontdekken uitzoeken van hun droomplek konden de bouwwerken van start gaan. Alles verliep vlot in een x-tijd was het zover, de grote verhuis!

 

Een moeilijk begin met een prachtig resultaat.

 

Een mooie woning voor henzelf met adembenemend uitzichten over bergen in valleien. 4 kamers met ensuite badkamers, een centraal gelegen zwembad, ze konden van start gaan.

Het water bleef op zich wachten door aansluiting kwam niet in orde in zal waarschijnlijk nooit in orde komen.
Elektriciteit werd in eerste instantie geleverd door zonnepanelen in de hoop snel gebruik te maken van het elektriciteits netwerk, maar ook deze belofte is niet nagekomen.

Een zwaardere installatie zetten was de enige oplossing.
Om aan de nodige watervoorziening te voldoen bleef als enige oplossing een put boren.

Dit zijn geen onoverkomelijke problemen in ook een prijskaartje. Hun zaak draait goed in ze houden van de plek, het is ook een prachtige locatie maar,…. Ze wonen alleen in de volledige verkaveling. Enkele mensen hebben een woning gebouwd en gebruiken dit als vakantiewoning dus periodieke hebben ze toch buren.

Enkele gebouwen staan ​​leeg, geen levende ziel is er te bespeuren.
De verlichting van de straten staat maar werkt niet, wat op zich geen probleem is, in Spanje kennen ze geen straatverlichting, dus dat ging wel snel.

Het ontmoetingscentrum met prachtig ingerichte ruimte voor feesten, keuken, toiletten, parking,… is gebouwd staat leeg maar is nu terug in verkoop, hopen dat hier iemand met ambitie zijn intrek neem.

Nu worden mondjesmaat de bestaande woning terug verkocht, de plek uniek, de ligging uniek en met wat meer leven in de brouwerij zal deze mooie plek nog aangenamer zijn om te wonen. Ook nu is het eigelijk een pareltje maar wel rekening houden met het water in elekticiteitsaansluitingen, die zullen op een andere, maar daarom niet minder goede goede of minder economische wijze voorzien moeten worden.

Jos en Julia zijn nog steeds zeer tevreden met hun woning, het is dan ook een prachtige locatie En hun zaak draait fantastisch!

 

Grond of woning kopen op unieke rustige plek!

 

Een rustige lokatie vlak bij Lorca

 

Zoek je een ideale plek, maar wil je toch vlak bij een bruisende stad Lorca woont dan zou één van deze mooie woningen en eens jouw droomhuis kunnen zijn.
Alle woningen hebben een privézicht van ongeveer 2 HA met mooie uitzichten over berg in dal. De prijzen varieren van rond van 120.000 euro tot…

Wil je meer info bij misschien buur worden van Jos in Julia, neem dan contact op met wij helpen je graag verder bij het bespreken van de mogelijkheden.

 

Door parochie vlak bij Lorca

Of Bekijk andere Ervaringen van onze klanten op blogpagina