Sleutel op de deur in Spanje


 Sleutel op de deur

 

Sandra Vanghesdaele (spanish-Home) heeft zich aangesloten bij Casa 21, en versterkt zo het team van experten (architecten, ingenieurs, vastgoedexpert)   die samen als één blok hun expertise, kennis en ervaring inzetten om uw droomhuis te realiseren.

 

«Als u bouwgrond heeft, brengt Casa 21 uw ideale huis binnen handbereik»

 

sleutel op de deur woningen

Heb je nog geen grond, ook dat geen probleem!
Via ons uitgebreide netwerk van makelaars, notarissen
en verkopers vinden we de grond die bij je past, op de juiste lokatie tegen een correcte prijs.

We nodigen je uit om te dromen. Om deze droom meer inhoud te geven stellen we verschillende modellen voor. Is dit niet wat je zoekt?

Dan ontwerpen we het ideale model helemaal opnieuw, naar uw wensen en smaak. We staan je bij in het volledige proces van eerste idee tot de dag van sleuteloverdracht.

 

 

Één aanspreekpunt in het volledige proces.

 

Door mijn jaren ervaring in België als vastgoedexpert,  mijn kennis van zowel bouw, materialen als de commerciële aspecten en mij talen kennis (Nederlands, Frans, Engels, Spaans en basis Duits) ben ik binnen het team jouw aanspreekpunt. Ik sta aan je zijde van begin tot einde, van eerste idee tot en met sleuteloverdracht. Ik sta je bij in alles wat te maken heeft met het bouwproces maar ben ook je tolk en aanspreekpunt voor randzaken.

  • Keuzes van materialen,
  • inrichting,
  • indeling,
  • maar ook welke verzekeringsmaatschappij, elektriciteitsleverancier
  • alles van A tot Z.

 

Uw vragen worden voorgelegd aan de specialist binnen ons team en de antwoorden krijg je in je eigen taal.

 

 

Wij zorgen voor het vastleggen van de beelden die uw geest op de grond tekent en ze waar te maken. Ons bouwbedrijf stelt u in staat om elk detail te kiezen, zodat het bouwontwerp uw smaak weerspiegelt. Of het nu een rustiek of modern huis is, wij passen ons aan wat u nodig heeft.

Laat niet meer tijd voorbij gaan en laten we samen de toekomst smeden waar je altijd al van gedroomd hebt. In drie maanden zult u zien hoe de basis van uw nieuwe leven wordt gelegd en zodra het project binnen drie maanden is voltooid, zal Casa 21 u de sleutel overhandigen die de deur naar uw geluk zal openen.